Цукерки ручної роботи Уна Луна - одна із преміальних лінійок, де кожна цукерка створена дбайливими руками майстрів-шоколатьє нашого виробництва.

Асортимент шоколадних цукерок Una Luna включає безліч цікавих та незвичних смаків, а також класичні поєднання у вдалому смаковому рішенні. Ці солодощі створені для справжніх поціновувачів якісних та унікальних ласощів і будуть ідеальним подарунком з будь-якого приводу.

 

Ексклюзивні набори цукерок Уна Луна - у чому секрет їх популярності?

Шоколадні цукерки в подарунковій коробці

Метою Пригощайся у роботі над цією лінійкою було створити ексклюзивні набори цукерок, яким немає аналогів ні по якості, ні по смаку.

Саме тому кожна із цукерок серії Una Luna - це вивірена композиція смаку, натуральних складових та кропіткої праці майстрів-шоколатьє.

Шоколад, який використовується як зовнішній шар для всіх шоколадних цукерок Пригощайся, - одна із причин їх неповторного насиченого смаку.

Створюючи цукерки Уна Луна, ми прагнули знайти смак, який би справді чудово доповнював кожну із начинок і був однаково смачним та натуральним.

Саме тому у зовнішньому шарі шоколадних цукерок Пригощайся використовується справжній 73% шоколад, родом із сонячної Італії. Його багатий, насичений смак із легкою гірчинкою - справжня родзинка лінійки Una Luna.

Сьогодні кондитерська фабрика Пригощайся пропонує скуштувати шоколадні цукерки із такими начинками:

  • "Una Luna: Чай Матча". Незвичайний смак дрібномеленого японського чаю Матча створює унікальний тандем із білим шоколадом. Цей смак доповнює вже описаний вище італійський шоколад.
  • “Una Luna: Джандуя” - чудовий подарунковий набір цукерок для любителів хрумких горішків. Начинка складається зі ніжної крихти фундука з білим шоколадом. Акценту ласощам додає неймовірно смачна карамелізована крихта фундука.
  • “Una Luna: Фундук та Мигдаль” - класичне поєднання горіхів та шоколаду, яке не може залишити байдужим! Ці подарункові набори цукерок усередині мають два смаки: ціле ядро фундука у ганаші із горіховою крихтою та мигдаль у ніжному молочному шоколаді. Справжня насолода у кожному шматочку!
  • Цукерки ручної роботи “Una Luna: Вишня та Мак” - це легкий та незвичайний смак маку, доповнений насиченим чорним шоколадом. Ще один смак цукерок, який знайдете у коробці - заспиртована вишня у ніжному молочному шоколаді. Це незвичайне поєднання однозначно варте вашої уваги!

Окрім того, на сайті gzpt.com.ua можна знайти лікерні цукерки Уна Луна, які смакують так само чудово. А саме:

  • вишукані цукерки зі заспиртованою цільною вишнею, що загорнута у легке лікерне желе у зовнішньому шарі натурального італійського шоколаду. Гармонійний смак для справжніх поціновувачів п’янких та вишуканих солодощів!
  • незвичайні цукерки із вдалим поєднанням проспиртованого винограду та лікерного желе - це справді “Виноградні чари”. Їх тонкий та ніжний смак дивує і захоплює водночас.
  • Кожен із цих смаків створений з любов’ю та бажанням подарувати вам хороший настрій та приємні емоції на весь день!

 

Купити цукерки Уна Луна від Пригощайся - нові смаки, нові емоції!

У асортименті шоколадних цукерок Una Luna - досить багато різноманітних смакових поєднань! Але ми точно знаємо, що солодощів багато не буває! Тому виробництво цукерок Пригощайся робить усе, щоб ви могли купити цукерки, вибір яких буде досить великим.

Сьогодні в каталозі фабрики можна знайти фруктові, горіхові та алкогольні цукерки Уна Луна. Однак просто зараз ми готуємо нові ласощі із абсолютно іншою авторською рецептурою.

Незмінним залишиться лише наш улюблений італійський шоколад.

Обирайте улюблений смак Уна Луна для себе або ж близьких, та насолоджуйтесь разом!