Новий Рік — особливе свято, яке заведено зустрічати з родичами, друзями й найближчими людьми. Щоб зробити їм дійсно приємно, варто придбати цукерки на Новий Рік, які стануть відмінним повноцінним подарунком до цієї урочистості або приємним доповненням до основного презенту. Оформити замовлення пропонується на сайті gzpt.com.ua.

Цукерки на Новий Рік: чим варто потішити дитину

Вибираючи подаруноковий набір цукерок на Новий Рік Пригощайся пропонує звернути увагу на такі набори:купити подарунковий набір цукерок на зимові свята

  • Подарунок від Зайчика;
  • Горіхова насолода;
  • Фруктова насолода;
  • Солодкі почуття;
  • Зимова казка.

Цукерки на Новий Рік купити дітям — це традиція, якій вже багато років, але її актуальність залишається незмінною. Адже кожен малюк буде радий такому приємному й смачному презенту. У наборі наявні цукерки з такими начинками як:

  1. диня — для тих, хто любить легкий солодкуватий смак;
  2. персик з горіхом, який сподобається тим, хто віддає перевагу нестандартним приєднанням;
  3. кокос, щоб здивувати смаком, який не часто зустрічається на ринку цукерок;
  4. шоколад — з гіркувато-солодким післясмаком;
  5. насіння соняшника — як поживний та дуже смачний варіант.

Горіхова насолода включає натуральні горіхи. Тут тільки добірні солодощі на основі арахісу, доповнені іншими, не менш яскравими за ароматом і смаком, інгредієнтами.

Фруктова насолода включає цукерки на основі банану, дині, інжиру, кураги, персика, фініків, чорносливу, яблука та журавлини.

Для любителів грильяжних цукерок пропонуються солодощі з насінням соняшнику, смаженого арахісу і кунжуту.

Інтернет-магазин Пригощайся звернув увагу не тільки на довершеність смаків, а також на естетичність пакування.

Смачний подарунок в українському стилі — те, чого не вистачає, щоб зимові свята були максимально теплими і сімейними.

Якщо вирішили цукерки купити на найочікуваніше свято, яке чекає кожна дитина й кожен дорослий, то відкривайте каталог товарів на сайті інтернет-магазину Пригощайся і вибирайте подарунок з цукерок на Новий Рік .

Купити цукерки на Новий Рік: чому варто обрати саме інтерент-магазин Пригощайся?

Набори цукерок на Новий Рік пропонує інтернет-магазин Пригощайся з урахуванням таких переваг:

  • використання в роботі тільки нового обладнання;
  • наявності натуральної сировини, вирощеної в садах України;
  • швидкої доставки Новою Поштою, Укрпоштою, кур'єром і самовивіз;
  • безплатної доставки при замовленні від 1000 грн;
  • можливості на будь-якому етапі оформлення замовлення отримати професійну консультацію від менеджерів, щоб зробити замовлення швидше та простіше.

Виробництво цукерок — відповідальний процес, що вимагає професійного обладнання, досвідчених кондитерів та сировини високої якості. Цукерки Пригощайся відповідають цим вимогам. А це означає, що кожна цукерка має красиву і чітку форму, вишуканий смак і не завдасть шкоди здоров'ю при помірному вживанні.

Купити набір цукерок на Новий Рік пропонується з швидкою доставкою, що особливо актуально для тих, хто купує презенти, незадовго до свята. Особливий бонус — безкоштовна доставка, пропонується тим, хто оформив велике замовлення.

Кондитерські фабрики України постійно працюють над поліпшенням сервісу і гармонійністю складу. І інтерент-магазин Пригощайся також не виняток.

Тому якщо не знаєте, чим порадувати дитину на зимові свята, однозначно варто купити подарунковий набір цукерок на Новий Рік на сайті gzpt.com.ua. Все, що необхідно зробити — це подзвонити телефоном або заповнити зворотню заявку на сайті.