Солодощі швидко піднімають настрій і роблять щасливим кожного всього за кілька хвилин. Але що ж робити тим, хто стежить за фігурою і не може дозволити собі вживати солодке. Зефір - ідеально підходить для тих, хто хоче відчути солодкий смак при цьому без шкоди для здоров'я. Приємний аромат, насичений фруктовий смак може звести з розуму кожного, самих завзятих ласунів і тих, хто навіть не любить солодкого.

Зефір в шоколаді - справжня насолода

Зефір нешкідливий для здоров'я і його помірна кількість не зашкодить вашій фігурі. Навіть лікарі рекомендують купити зефір і вживати в невеликій кількості. Чим корисний зефір? Основним секретом є те, що такі ласощі виготовляють з натуральних продуктів. Фрукти і ягоди - основні інгредієнти. Ми виготовляємо зефір в шоколаді з мінімальною кількістю добавок.

Купити зефір

Корисні властивості зефіру:

  • Агар-агар і пектин служать натуральними загустителями для продукту. Такі інгредієнти не шкодять здоров'ю і легко засвоюються. Такі ласощі, можна навіть дітям, головне стежити за кількістю з'їденого.
  • Крім того, в складі зефіру можуть міститися корисні харчові волокна, що сприятливо впливає на стан шлунково-кишкового тракту. А покращити роботу кишечника і і позбутися від токсинів і шлаків допоможе пектин.
  • Опорно-рухова система, також поліпшується за допомогою магнію, кальцію, калію і фосфору який є в складі зефіру. Знижується рівень холестерину і нормалізується робота серцево-судинної системи.
  • Залізо запобігає анемії.
  • Крім того, зефір сприяє відновленню нігтів і волосся.
  • Солодощі позитивно впливають на розумову діяльність.
  • Агар-агар містить в собі вітамін Е і селен. Ці компоненти позитивно впливають на стан репродуктивного здоров'я жінки.

Рекомендуємо зефір в упаковці купити. Такі ласощі ідеально підходять замість перекусу. У ньому міститься велика кількість вуглеводів, що сприяє втамуванню голоду. Зефір калорійність якого 300 ккал на 100 грам можна і тим, хто стежить за своєю фігурою і дотримується дефіциту калорій. Натуральний зефір містить в собі вуглеводи, проте в складі немає жирів. Основне правило - це не підвищувати дозволену дозу.

Купити зефір в інтернет магазині Пригощайся

Найсмачніший зефір в шоколаді купуйте від виробника цукерок Пригощайся. Ми використовуємо тільки натуральні інгредієнти для приготування смачних ласощів. У нас можна купити зефір в коробці на яблучному і чорничному пюре. Для того щоб надати потрібної консистенції використовуємо пектин. Також, рекомендуємо купити зефір в шоколаді. Ніжний смак смаколиків в поєднанні з шоколадною глазур'ю здатні подарувати вам неймовірну насолоду.

Ми одна з найкращих кондитерських фабрик України і крім корисних солодощів ми створили ще й комфортні умови доставки та оплати товару. Ви можете замовити товар онлайн або зефір купити в Україні в одному з наших фірмових магазинів. Якщо ви бажаєте оформити замовлення онлайн, ми використовуємо такі служби доставки як Нова Пошта або Укрпошта. При цьому оплатити товар можна як відразу, банківською картою на сайті або через термінал, так і при отриманні післяплатою. Вартість доставки залежить від відстані, вона може бути безкоштовною або варіюватися від 30 до 90 грн.