Сьогодні брендування це вдалий засіб просування торгової марки та можливість вигідно представити свій товар. За допомогою такого напрямку реклами можна значно посилити лояльність споживачів до бренду, створити позитивний образ продукту. Таким чином компанія висловлює знаки уваги до кожного споживача. В умовах жорсткої конкуренції це ключ до успіху бренду.

Брендована продукція – надійний помічник у побудові міцних та тривалих відносин з діловими партнерами та майбутніми клієнтами. Отримати такий корпоративний сувенір завжди приємно – їстівний солодкий та корисний презент сподобається кожному.

рекламно сувенірна продукція

 

Брендовані цукерки від «Пригощайся»: особливості співпраці

Кондитерська фабрика уже давно займається брендуванням солодощів в Україні. У клієнтів є можливість замовити смаколики в коробках та обгортках з індивідуальним дизайном. При необхідності допоможемо вам розробити дизайн коробки, що точно запам'ятається. Ціна такої послуги – договірна (залежить від складності та побажань замовника). В результаті замовник отримує брендовані солодощі, які допоможуть виконати завдання маркетингу.

Мінімальний тираж для коробок – 500 екземплярів.

Тираж пакування оплачується окремо відповідно до тарифів типографії. Вартість поліграфічних послуг залежить від обраного вами дизайну. Ціна кондитерських виробів дорівнює вартості базової продукції. Для таких замовлень є приємний бонус – десятивідсоткова знижка на ласощі.брендування солодощів в Україні

Також ми можемо виготовити ласощі в обгортці з нанесенням лого для вашого бізнесу. Логотип компанії буде ненав'язливо нагадувати про неї, розташовуючись на наших цукерках.

Мінімальний тираж для обгорток – 500 кілограмів смаколиків одного виду.

Кондитерські вироби створюють наші досвідчені майстри, використовуючи лише найкращі інгредієнти. Вони допоможуть привернути увагу, а також принесуть задоволення вишуканим смаком та ароматом.

Ми створимо для вас ексклюзивний презент та оригінальний рекламний носій. Завдяки нам ви отримаєте ефективний маркетинговий інструмент для позиціювання на ринку, просування своєї торгової марки та підвищення обсягів продажів продукції.

 

Чому купити цукерки з вашим логотипом від «Пригощайся» – вигідно?

Цукерки купити на вигідних умовах можна на офіційному сайті gzpt.com.ua або в телефонному режимі. Кожна заявка обробляється в індивідуальному порядку за максимально короткий термін. Термін виготовлення – місяць від моменту затвердження макету.

Основні переваги співробітництва:

✓ оперативна доставка по всій території України;

✓ широкий асортимент корисних ласощів;

✓ відправлення рекламно-сувенірної продукції в максимально короткі терміни;

✓ демократичні ціни;

✓ високоякісний сервіс та допомога на всіх етапах співробітництва.

Тираж коробок чи обгорток типографія передає нам і він може зберігатися на нашому складі абсолютно безкоштовно тривалий час, а солодощі можна буде замовляти потім, невеликими партіями, хоч по кілька екземплярів впродовж року.

Завдяки цьому смаколики будуть завжди свіжі, а замовлення – виконано та відправлено за допомогою «Нової пошти» чи «Укрпошти» впродовж кількох днів.

Брендування – хороший спосіб виділитися поміж конкурентів та надати додаткову цінність товарам.