Сьогодні бренд – ядро рекламної кампанії учасника ринку. Завдяки йому встановлюються відносини зі споживачами та потенційними клієнтами.

Брендована продукція допоможе додати торговій марці певну родзинку та виділити її серед конкурентів. Чим частіше потенційний клієнт буде бачити фірмовий знак, тим більший буде рівень продажів: сприйняття знайомого образу спрацьовує на підсвідомому рівні, підштовхуючи до постійного обігу. Бренд втілює цінність товару або послуги для споживача.

корпоративні подарунки цукерки

Кому може бути корисним брендування цукерок?

Брендування цукерок – хороший рекламний хід, який підвищить впізнаваність будь-якої організації. Завдяки цій методиці можна вирішити важливі маркетингові завдання у повсякденній роботі та під час реалізації промо- або рекламних акцій.

Корпоративні цукерки можна використовувати як презенти бізнес-партнерам, відвідувачам, колегам на свята, а також оригінальні рекламні носії. Це дозволить здобути нових клієнтів, а наявних зробити постійними. Таку продукцію часто розігрують серед покупців або віддають просто так при оформленні замовлення на певну суму.

Сфери використання таких брендованих солодощів різноманітні:брендовані солодощі

презентації продукції, виставки;

корпоративи;

ділові переговори;

офіційні прийоми.

Крім того, у переліку місць для поширення корпоративних подарунків солодощів можуть бути зали для очікування різних заходів та організацій. Це сприяє масовому охопленню аудиторії, частування смаколиками якої викликає довіру та підвищує лояльність до компанії. Таким чином вона приділяє увагу кожному споживачеві.

Кондитерські вироби від виробника Пригощайся – найкраще рішення, щоб заявити про свою торгову марку, сферу діяльності. Наші спеціалісти уважно вивчають потреби клієнтів та специфічність поставлених завдань. Завдяки цьому нам вдається створити привабливий образ виробника чи його товарів.

 

Купити корпоративні подарунки від фабрики шоколаду Пригощайся: особливості оформлення заявки

Ми пропонуємо власні солодощі під обгортками чи в пакуванні, яке обираєте ви.

Мінімальний тираж для коробок – 500 екземплярів, а для обгортки – 500 кілограмів кондитерських виробів одного виду

Тираж коробок та плівки оплачується окремо згідно з тарифами типографії. Вартість залежить від обраного варіанту оформлення. Смаколики оплачуються відповідно до кожного конкретного замовлення за зниженою ціною (-10%). Також ми надаємо послуги з розробки дизайну, ціна яких залежить від складності замовлення та побажань клієнта.

Щоб купити корпоративні подарунки цукерки, необхідно:

● обрати потрібні вам кондитерські вироби;

● зателефонувати за номером +38 096 772 9923;

● обговорити особливості нанесення логотипу, корпоративної символіки, привітань для співробітників та партнерів;

● розповісти мету їх створення.

Ми разом затверджуємо дизайн коробки та допомагаємо з технічними питаннями. Тираж коробок та плівки може зберігатися у нас на складі безкоштовно протягом тривалого часу.

При необхідності ви отримаєте свої свіжі цукерки корпоративні в максимально короткий термін. Доставка продукції по всій Україні здійснюється за допомогою відомих і надійних перевізників «Нової Пошти» та «Укрпошти».