Спеконтий сезон - це не привід відмовлятися від покупки солодощів! Наші постійні корпоративні і роздрібні клієнти знають, що з фабрики Гоща цукерки доставляються в цілісності й збереженні, незважаючи на спекотну погоду!

Продукція виготовляється і зберігається з дотриманням необхідного температурного режиму. Безумовно, під час транспортування ми також дбаємо про це! Більший ризик становить неправильне зберігання шоколадних цукерок і ласощів саме в офісних або житлових приміщеннях. Ми поділимося декількома рекомендаціями щодо збереження найсмачніших солодощів в літню пору!

Яким має бути зберігання цукерок і шоколаду?

Важлива умова збереження смаку і форми виробів - зберігання цукерок при відповідному температурному режимі. На своєму підприємстві ми дотримуємося його бездоганно. Під час транспортування продукцію укладаємо в спеціальні коробки з пінопластовими гранулами. Вони працюють як термос, утримуючи постійну температуру.

Купити цукерки

Як зберігати кондитерські вироби в спеку? Ловіть кілька рекомендацій:

  1. Оптимальна температура 17-20 ° C, рівень вологості не більше 70%. Шоколад і солодощі не терплять температурних перепадів, а відмітка в + 30 ° C є і зовсім критичною. Подбайте про те, щоб прямі сонячні промені не потрапляли на них.
  2. Наша фабрика шоколаду рекомендує зберігати солодкі частування в затемненому прохолодному місці без сторонніх запахів. Якщо мова про розташування на полицях - вибирайте нижні.
  3. Холодильник для зберігання таких продуктів не дуже підходить, так як температура там досить низька. Якщо улюблені цукерки або будь-які інші види кондитерських виробів почали вже танути, покладіть їх на нижню полицю холодильника. Але після краще якомога швидше їх з'їсти.

Чим більше добавок і чим різноманітніша начинка в солодощах, тим менше їх термін придатності. Спека цей показник до того ж скорочує, так що не забувайте про улюблені ласощі і насолоджуйтеся ними швидше! Наш завод шоколаду маркує кожну упаковку своєї продукції. На етикетці Ви знайдете правила зберігання! Якщо Вам потрібно самостійно відвезти солодкий подарунок, наприклад, в якості презенту в гостях або на корпоративі, в спеку краще використовувати термосумки з сухим льодом.

Кондитерська фабрика "Пригощайся" швидко і надійно доставить Ваші улюблені солодощі!

Придбати смаколики Ви можете в одному з наших фірмових магазинів або ж на сайті. Кондитерська фабрика подбала про комфорт своїх покупців, тому замовлення онлайн приймаються 24/7. Відправки солодких посилок здійснюємо з понеділка по п'ятницю.

Виробництво цукерок і інших солодощів на нашій фабриці відбувається з суворим дотриманням всіх норм і стандартів. Ми дбаємо і про правильну доставку зручними для Вас транспортно-логістичними компаніями, такими як: "Нова Пошта", "Укрпошта Експрес". При покупці на суму від 1.000 грн доставка до поштового відділення безкоштовна! Також до Ваших послуг кур'єрська доставка: насолоджуйтеся улюбленими ласощами від "Пригощайся", не залишаючи дому чи офісу! Відправляємо протягом 1-3 днів з моменту замовлення (мінімальної покупки немає).

Як і всі сучасні кондитерські фабрики України, ми надаємо великий вибір смачних солодощів на будь-який смак: цукерки, зефір, мед з горішками, подарункові солодкі набори, фруктові чіпси. Гарантуємо якість і незабутнє задоволення від кожного шматочку!