Набір цукерок подарунковий — то, що стане справжньою паличкою-виручалочкою до будь-якого свята. Адже такому презенту будуть однозначно завжди раді. Таку коробку приємно просто відкрити, попити каву або чай, або для частування гостей. Придбати їх можете на сайті gzpt.com.ua, де представлений великий асортимент продукції від інтернет-магазину Пригощайся.

Купити цукерки в коробках: що пропонується в асортименті?

Подарункові набори цукерок на сайті представлені з такими начинками:купити ілюстровані подарункові набори цукерок

  • курага або чорнослив з горіхом;
  • грильяжні цукерки;
  • фруктові;
  • марципана класична, або з чорним або білим шоколадом;
  • з легким м'ятним післясмаком.

Особливим попит має набір від Зайчика, який включає п'ять різних варіантів фруктово-горіхових начинок на будь-який смак. Такий презент дозволить створити солодкі спогади разом з новою коробкою улюблених ласощів.

На сайті зможете придбати як зимові набори, так і весняні набори.

Цукерки з начинкою з кураги й горіха упаковані в коробку з декорованими зображеннями яскравих квітів і птахів. Відбірна курага в поєднанні зі смаженим волоським горіхом — смачний дует вишуканого смаку. А художнє оформлення пакування дозволить отримати ще й справжнє естетичне задоволення.

Чорнослив з горіхом порадує смаком і якістю. Відбірний чорнослив і волоські горіхи — класичне поєднання, яке, мабуть, нікого не залишить байдужим.

Виробництво цукерок — діяльність, спрямована викликати радість і посмішку на обличчі покупців. Саме цю мету ставить перед собою інтернет-магазин Пригощайся.

Набір цукерок в подарунковому упакуванні включає коробки:

  1. металеві;
  2. паперові;
  3. дерев'яні.

Подарункові набори шоколадних цукерок в металевій коробці виглядають дійсно розкішно й дорого. Багато хто віддає перевагу саме такому пакуванню, оскільки металеві коробки стають згодом відмінним місцем для зберігання приємних дрібниць.

Подарункові набори цукерок Україна в паперовому пакуванні прикрашені ілюстраціями художниці Олесі Вакуленко. У цих коробках пропонуються фруктові смаки, а також східні солодощі з насінням соняшнику й натуральними волоськими горіхами. Це вишукане поєднання, яке нікого не залишить байдужим.

Дерев'яні коробки відразу привертають увагу, оскільки виглядають незвично.

Казкова ніч — подарунок, виконаний в українському стилі. Тут знайдете різні фруктові начинки, починаючи з класичного чорносливу, і закінчуючи соковитою грушею та солодощами, які залишають легкий східний присмак. Набір складається з 22 різновидів цукерок, кожен з якої має свою особливу начинку: горіхову основу, а також поєднання горіхів з фруктами, ягодами, медом, патокою.

Купити подарунковий набір цукерок — це зробити вибір на користь натуральності. Кондитерські фабрики України використовують тільки якісні інгредієнти й ніяких консервантів. Сировина виготовляється з фруктів і ягід, вирощених в садах України.

Кондитерські фабрики України: які переваги замовлення?

Купити набір цукерок в Пригощайся пропонується з урахуванням таких переваг:

  • швидкої доставки Новою Поштою, Укрпоштою Експрес і кур'єром;
  • наявності стаціонарних магазинів, що дозволяють купити цукерки в коробках в Києві, Гощі, Рівному та Нетішині;
  • обробки створеної заявки в день оформлення;
  • безплатної доставки, якщо сума замовлення понад 1000 грн.

Цукерки Пригощайся — щастя, яке можна купити за гроші.