Корисні снеки здатні швидко та ефективно тамуваи голод, однак містять мало калорій, зате достатньо вітамінів, мінералів та інших корисних елементів. В них міститься багато поживних речовин, які заряджають тіло енергією та створюють гарний настрій.

 

Корисні перекуси від «Пригощайся» – справжнє джерело вітамінів

пастила з яблук від пригощайсяПастила з яблук без цукру – надзвичайно поживний продукт з неймовірним смаком та ароматом. Це найкращі ласощі для тих, хто хоче правильно харчуватися, при цьому не додаючи зайві кілограми. Такі корисні перекуси допоможуть:

● тримати в тонусі весь організм;

● оптимізувати процес метаболізму;

● очистити організм від токсинів;

● швидко відновити сили після розумових та фізичних навантажень.

Вона багата клітковиною, вітамінами РР, В2, калієм, кальцієм, магнієм, залізом, фосфором. Такий смачний та низькокалорійний продукт сподобається не тільки дорослим, а й дітям. Висушені листи з яблучного та вишневого пюре – це чудова альтернатива цукеркам, тістечкам та іншим солодощам. Вони ідеально підходять цінителям натуральних продуктів та здорового способу життя, які хочуть отримувати задоволення від їжі, корисної для здоров'я.

Фруктові чіпси виготовлені з натуральної та якісної сировини, а також допомагають вгамувати апетит. З соковитих фруктів, нарізаних на тоненькі шматочки, при невисокій температурі випаровується волога. Завдяки цьому зберігається неймовірний аромат та всі поживні речовини. Апетитні тонкі фруктові чіпси допоможуть вгамувати голод на роботі чи навчанні, в поході або в поїздці. Їх часто додають в каші, йогурти, вживають з морозивом, компотами, соками. Однак варто враховувати, що найвдаліший час для корисного перекусу – другий сніданок, полуденок, друга вечеря.

 

Корисні перекуси купити на gzpt.com.ua: особливості виробництва

На офіційному сайті кондитерської фабрики gzpt.com.ua купити корисні перекуси можна за доступною ціною оптом чи вроздріб. Завдяки великій кількості товарних позицій кожен зможе знайти щось своє. Крім того, асортимент регулярно поповнюється смачними новинками.

Всі низькокалорійні десерти ми готуємо за традиційною рецептурою, дотримуючись технології виробництва. Висушування фруктів при невеликих температурах дозволяє зберегти максимум смаку та користі. Температурний режим і тривалість сушіння залежить від вологості плодів та товщини нарізки. Ми суворо дотримуємося всіх санітарних норм, а наша продукція виготовлена без додавання барвників, ароматизаторів.

Натуральні смаколики без цукру можна вживати спортсменам, дітям, а також тим, хто дотримується дієти, здорового харчування. В оброблених плодах зберігається фруктоза, тому немає необхідності підсолоджувати їх штучно.

Доставка можлива в усі регіони України та забезпечується надійними транспортними компаніями – «Новою Поштою», «Укрпоштою». Замовлення на суму більше 1000 гривень доставляються абсолютно безкоштовно. Зручні способи оплати: готівка (при самовивозі), через Приват 24 або через термінал, накладений платіж (після огляду при отриманні на пошті), безготівковий розрахунок.

Замовляйте продукцію високої якості за доступною ціною й залишайтесь бадьорими та стрункими! Наша фабрика працює, щоб дарувати вам приємні моменти та хороший настрій!