Кожна мама, що годує груддю, ретельно стежить за своїм раціоном харчування, адже молоко повинно бути наповнене всіма необхідними для росту та розвитку крихітки речовинами. В період лактації виникає питання, що з солодкого можна при ГВ без шкоди для дитини.

 

Пастила без цукру – ідеальне солодке при ГВ

Пастила при грудному вигодовуванні – найкраще рішення. Це поживні солодощі, виготовлені з пюре фруктів або ягід. Цей корисний перекус має у своєму складі багато вітамінів та мікроелементів, тому відновлює запас життєвих сил, тонізує організм, додає бадьорості, поліпшує настрій, допомагає боротися зі стресом, прискорює метаболізм.

Пастила натуральна без цукру містить:
  1. Клітковину – допомагає поліпшити травлення, нормалізувати роботу ЖКТ;
  2. Вітаміни групи B – позитивно впливають на роботу нервової та імунної систем, покращують стан шкіри;
  3. Мікроелементи (залізо, калій, магній, фосфор, кремній, цинк) – стимулюють обмінні процеси, оптимізують діяльність щитовидної залози;
  4. Пектин – виводить важкі метали з організму, знижує вміст холестерину в крові, сприяє відновленню нормальної мікрофлори кишечника.

Спеціалісти дозволяють вводити якісну пастилу з яблук в раціон з другого-третього місяця після пологів. Спершу спробуйте невеликий шматочок в першій половині дня. Але при цьому необхідно протягом двох днів обов’язково спостерігати за реакцією малюка на нові компоненти в молоці. Тут важливий оптимальний баланс та помірність у всьому.пастила без цукру

Головне – вибрати якісний продукт, який принесе користь мамі й малюку та дотримуватись рекомендацій лікарів.

В день можна з'їдати не більше 50 грамів такого смаколика, 2-3 рази на тиждень.

 

Як купити пастилу на gzpt.com.ua?

Щоб пастилу купити, достатньо просто заповнити спеціальну форму на сайті або зателефонувати, і через декілька днів отримати «солодку посилку» у своєму місті. Смачні низькокалорійні ласощі виготовляються на фабриці шоколаду за традиційною рецептурою. Вони чудово втамовують голод, мають ідеальний склад та неймовірний смак!

Ми висушуємо фрукти при низьких температурах, щоб зберегти їх корисні властивості. Готовий продукт не містить додаткового цукру, адже фруктоза сама по собі має солодкий смак. Також у ласощах відсутні ароматизатори та барвники. Висушені листи скручені в трубочки та надійно запаковані.

Всю нашу продукцію можна замовити за доступною ціною з доставкою в ваше місто. Асортимент товарів постійно збільшується та розширюється, тому кожен покупець зможе тут знайти для себе щось смачненьке.

Клієнтам доступні кілька способів доставки товарів: у найближче відділення «Нової Пошти» чи «Укрпошти», за допомогою кур'єрських служб, а також самовивіз.

Крім того, є можливість обрати й спосіб оплати: безготівковий розрахунок, готівкою – кур'єру, при одержанні товару на фабриці чи в фірмовому магазині, післяплатою після огляду посилки на пошті. Вибирайте якісні, свіжі та корисні снеки від «Пригощайся», щоб побалувати себе чимось солоденьким. Ми дбаємо про здоров'я наших клієнтів та радимо лише найкраще! Незабутній смак продукції та клієнтоорієнтований сервіс вигідно виділяють нашу компанію на українському ринку.