Що ми знаємо про зефір? Ви здивуєтесь, але насправді - не так багато. Хоч рецептура цього неперевершеного десерту досить проста, у його приготуванні існує безліч нюансів, про які ви могли не знати раніше. Кондитерська фабрика Пригощайся прагне розвіяти міфи та відповісти на основне питання, яке закономірно виникає у кожного хто хоч трохи знайомий із принципами приготування зефіру.

Чому зефір натуральний від Пригощайся містить у якості загущувача пектин а не, наприклад, агар-агар? Адже останній куди більш популярний на просторах мережі, його частіше рекомендують щоб досягнути міцної консистенції зефіру, приготованого у домашніх умовах.

То які ж переваги має пектин в зефірі у порівнянні з агаром? Давайте розбиратись!

 

Натуральний зефір та важливість правильного згущувача у ньому

Зефір купити натуральний

Щоб створити справді якісний та натуральний зефір, потрібно не так багато складових:

  • яблучне або будь-яке інше фруктове та/чи ягідне пюре;
  • яєчний білок;
  • згущувач, який відповідатиме за цілісну структуру готових ласощів;
  • цукор.

Це основні інгредієнти зефіру, без яких цим чудовим ласощам не обійтись. Однак чому ж ми використовуємо саме пектин в зефірі, а не будь-який інший його аналог?

Справа у тому, що пектин - це одна із складових, що міститься у ягодах та фруктах. Змішаний з цукром при певній температурі, він згущує масу продукту не перекриваючи при цьому природній смак складових.

На жаль, цього не можна сказати про агар. Цей загущувач перебиває смак фруктів та ягід, які є основною складовою зефіру. Не зважаючи на те, що агар-агар дешевший за натуральний пектин, його використання може бути виправданим лише у випадках, коли складові самі по собі мають дуже насичений смак.

Інакше зефір потребуватиме додавання ароматизаторів, які замінять “втрачений” смак ласощів. Але це - точно не про наш зефір фруктовий!

Саме натуральні складові, (і пектин не в останню чергу!) роблять смак зефіру Пригощайся ніжним, легким, із відчутними нотами яблучного або ж яблучно-чорничного пюре.

Якщо ж мова про зефір в шоколаді, - неповторним його смак робить не лише описана вище рецептура, але й натуральний шоколад. Цей насичений смак важко сплутати із будь-яким іншим, тому зефір в шоколаді - одна із найпопулярніших позицій по кількості відгуків наших клієнтів. А хіба може бути щось краще, ніж задоволені відгуки покупців?

 

Натуральний зефір купити - що обрати із асортименту Пригощайся?

Сьогодні натуральний зефір купити на нашому сайті можна всього кількох видів, зате яких!

  • Класичний яблучний зефір - лише 100% фруктове пюре і нічого зайвого! Чудово підійде для ознайомлення із цією категорією нашої продукції.
  • Зефір із чорницею - незвичайний смак, який однозначно заслуговує вашої уваги. Легка консистенція, ніжна повітряна структура та приємний, не приторний, смак стане чудовим доповненням вашого хорошого дня.

Вже згаданий раніше зефір в шоколаді в своїй основі містить натуральне яблучне пюре. Це саме ті “ласощі дитинства”, які обожнюють однаково і дорослі, і діти.

Наше виробництво солодощів зробило усе, щоб придбати одну (або декілька) із вищезгаданих коробочок, було зручно та швидко.

Зефір купити можна у будь-яких об’ємах - адже мінімальної суми замовлення у нас немає, а усі пропозиції співпраці завжди радо приймаються та обговорюються;

Доставляємо солодощі найпопулярнішими службами доставки зручним для вас способом;

Придбати продукцію Пригощайся можна і у локальних магазинах Пригощайся у Гощі, Рівному, Києві, Нетішині та місті Українка.