Споживачі все більше звертають увагу на етикетку. Доступність інформації дозволяє покупцеві детально вивчити, які саме інгредієнти використовуються для приготування солодощів. До того ж популярнішим стає усвідомлене споживання. Клієнти намагаються вибирати продукцію, яка не нанесе шкоду здоров'ю. Тому все більший попит мають цукерки натуральні, які представлені в інтернет-магазині Пригощайся.

Цукерки натуральні: що пропонує інтернет-магазин Пригощайся?

Україна на світовому ринку займає значущу роль по вирощуванню, постачанню фруктів і ягід. Головний лідер фруктових культур — яблуко. Також в Україні вирощують груші, абрикоси, сливи й персики. Провідні позиції займають полуниця й малина. Оскільки виробництво фруктових цукерок передбачає використання сировини з садів України, то Пригощайся має можливість запропонувати своїм покупцям солодощі з натуральних інгредієнтів.купити фруктові цукерки

Натуральні фруктові цукерки містять:

  • фрукти та ягоди;
  • мед;
  • насіння й горіхи;
  • ароматні прянощі.

Грильяжні цукерки — горіхові солодощі, які в асортименті мають 14 видів, що включають:

  1. насіння;
  2. кокос;
  3. м'яту;
  4. білий шоколад;
  5. мед.

Купити натуральні цукерки в інтернет-магазині Пригощайся можливо:

високої якості від українського виробника; з наданням відповідних сертифікатів якості; в подарунковому упакуванні на Новий рік з різними смаками й за приємною ціною.

Фабрика шоколаду постійно працює над тим, щоб викликати посмішку своїх покупців.

Фруктові цукерки купити варто тим, хто вважає за краще поєднання солодкого з легкою кислинкою. Тоді як цукерки чорнослив з горіхом в шоколаді купити рекомендуються тим, хто любить нестандартні смакові поєднання.

Виробництво цукерок від Пригощайся передбачає такі особливості:

  • використання нового обладнання для виробництва солодощів;
  • відповідність санітарним нормам;
  • професійну роботу досвідчених кондитерів.

А також можливість придбати солодощі за вигідними цінами, завдяки прямим поставкам і фасуванню різних форматів — від 90 г до кілограма.

Купити цукерки: чому варто зробити замовлення в Пригощайся?

Купити цукерки в інтернет-магазині Пригощайся можна як в роздріб, так і оптом.

Співпраця з оптовими замовниками передбачає:

  1. відкриття фірмового магазину за франшизою;
  2. оптові продажі для підприємств;
  3. брендування;
  4. виконання корпоративних замовлень.

Кондитерські фабрики України пропонують придбати цукерки за вигідними цінами, оскільки працюють без посередників. І інтернет-магазин Пригощайся не є винятком. Для українського ринку солодощі на фруктовій основі — нова галузь. Малий бізнес тільки починає розвиватися в цьому напрямку. Звичайно, натуральна продукція має високу ціну, але здоров'я і приємні емоції однозначно того варті.

.