Цукерки з марципаном - це солодощі, які мають незвичайний, насичений смак. Вся фішка в тому, що склад марципана містить велику кількість натуральних горіхів. Вони подрібнені в борошно з додаванням цукрової пудри. У результаті змішування, отримуємо м’яку, піддатливу масу. Для одержання гри текстур та смаків глазуруємо марципанові цукерки в шоколаді. З невагомого та солодкого, смак швидко переходить в однорідний, м’який з ледь відчутними дрібними часточками горішків. Це витвір мистецтва, який закарбовується у смакові рецептори.

Наш завод ласощів «Пригощайся» виготовляє в Гощі найсмачніші шоколадні цукерки з марципаном, які можна купити по доступним цінам в Києві. 

Які особливості марципанових цукерок 

Авжеж, гордістю виробництва є доведені до ідеалу смаки солодощів. Ми подбали не тільки про приголомшливий смак, а ще й про якість та натуральність інгредієнтів. 

Оформлення цукерок з марципаном 

Декілька видів пакування надають можливість швидко підібрати наповнення та розмір набору для певної події: зустрічі з друзями за чашкою кави або чаю, свята на роботі або смачного подарунку для родини.

  • Цукерки на вагу. Можна вибрати різні смаки та кількість.

  • Коробка цукерок з марципаном. Зібрали 4 види в одне пакування вагою 290 грамів.

  • Ящик марципанових цукерок в шоколаді. Для справжніх поціновувачів або на велику кількість людей (від 0.5 кг до 2.0 кг).

  • Марципановий набір цукерок «Асорті». В подарунковому наборі містяться різні шоколадні цукерки. Вибрати слушний можна в каталозі.

Де купити цукерки марципан в Україні

Купити марципанові цукерки можна в інтернет-магазині «Пригощайся». Ми маємо великий вибір солодощів для шанувальників незвичайних та якісних шоколадних виробів. Доставляємо цукерки Новою поштою та Укрпоштою по всій Україні (Київ, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Рівне, Житомир, Вінниця, Полтава та інші).