Вишукане задоволення від кожного шматочка, найтонший смак та аромат справжнього шоколаду, фантастичний післясмак маленьких шоколадних феєрверків... Справжня магія поза Гоґвортсом! Все це - про цукерки натуральні з нашої нової преміальної серії Una Luna!

Витончений смак італійського шоколаду в тандемі з добірними фруктами та горіхами створюють особливий настрій. Виробництво цукерок цієї лінійки здійснюється нашими кондитерами вручну. Це ексклюзивні ласощі, кожен шматочок яких зберігає в собі любов гощанських кондитерів!

Натуральні цукерки з чарівним смаком від ТМ “Пригощайся”

Натуральні цукерки “Уна Луна” - це новинка, що на 73% складається із темного італійського шоколаду. Головні секрети бездоганного смаку “Уна Луна” — ручна робота, професійне обладнання та кращі інгредієнти!

цукерки з натуральних продуктів

Наша фабрика шоколаду завжди робить основний акцент на якості продукції, адже для нас важливо, щоб Ви отримали максимум задоволення від гощанських солодощів.

Ця серія безкомпромісна, адже ціна цілком відповідає якості: максимальний вміст какао, висококласний чорний шоколад і найкращі компоненти.

Ми пропонуємо купити цукерки із такими начинками:

  • Вишня і мак.
  • Фундук і мигдаль.
  • Чорнослив з горіхом.
  • Лікерні цукерки з вишнею та білим виноградом.
  • З матча.
  • У цій серії не тільки натуральні фруктові цукерки, але також найніжніший повітряний зефір у шоколаді.
  • Джандуя — суміш молочного шоколаду, фундучної пасти і хрусткої карамелізованої крихти фундука.

Ці цукерки ми готуємо без використання будь-яких замінників і ароматизаторів. Тільки справжній смак вишуканого шоколаду, горіхів і фруктів! З кожним шматочком Ви відкриваєте для себе справжню магію шоколадного задоволення!

Купити натуральні цукерки Una Luna рекомендуємо для створення особливої атмосфери, хоча такий презент буде доречний для будь-якого приводу. Найтонший аромат шоколаду, цікаві начинки і ніжний смак цукерок подарує тисячі миттєвостей незабутнього задоволення.

Ще декілька причин купити натуральні цукерки в нашому інтернет-магазині?

Натуральні цукерки купити варто від гощанського солодкого бренду, щоб подарувати близьким безмежну кількість приємних емоцій!

Ось ще кілька причин, чому саме нашу продукцію варто спробувати просто зараз:

  • Якість на рівні. Як і всі найкращі кондитерські фабрики України, ми стежимо за дотриманням технології виробництва. Вся продукція сертифікована.
  • Різноманітність начинок, чудовий смак солодощів з італійського шоколаду із українською душею!
  • Купити цукерки з фабрики можна у фірмових магазинах і на сайті. Є зручна доставка по всій країні.

ТМ “Пригощайся” доведе Вам, що магія не тільки існує, але ще й просто чудово смакує!