Чи цікаво вам було дізнатися про один з найособливіших днів для всіх любителів солодкого? В такому випадку, ви просто повинні довідатися про День цукерок, який святкують люди в усьому світі.

Коли і як виник Всесвітній день цукерок

Міжнародний день цукерок виник нещодавно і не має багаторічної історії. Але, через те, що все більше людей прагне радіти простим речам, таким як солодощі, в останні роки він набув особливої ​​популярності. І справді, День цукерок – це чудова нагода нагадати собі про те, що можна насолоджуватися звичайною їжею і відчувати щастя від споживання смаколиків.

Коли день цукерок?

Свято цукерок відзначається у всіх країнах 4 листопада 2024. Вважається, що ця дата була визначена невипадково, адже саме у листопаді розпочинається сезон святкових покупок, і саме солодощі стають популярним різновидом подарунків та частувань на свята, такі як Різдво та Новий рік.

Загалом, Всесвітній день цукерок — це можливість дозволити собі “офіційно” насолодитися смачними частуваннями, такими, як шоколадні цукерки, розділити їх із близькими й, можливо, відкрити для себе нові різновиди смаколиків.

Чому день цукерок важливий?

Очевидно, що Свято солодощів має свою цінність не лише для звичайних людей. Кондитерські бренди часто проводять масштабні маркетингові кампанії та акції.

Також варто відзначити, що цукерки та інші кондитерські вироби існують уже кілька тисяч років, а з 19 століття, з винаходом цукрової промисловості та масового виробництва цукерок, вони взагалі стали невід'ємною частиною світової культури. Ось чому поява такого свята, як Всесвітній день цукерок, була неминуча.

Як святкують цей день у світі та в Україні?

Поки що в Україні не проводяться масштабні фестивалі, присвячені Всесвітньому дню солодощів. Проте великі й не дуже бренди, які виробляють кондитерські вироби, цього дня можуть зробити своїм покупцям приємні сюрпризи – наприклад, розіграти подарунки чи організувати дегустацію нової продукції.

Чому варто відзначати День цукерок 

Існує декілька причин відзначати День солодкого:

  • це і спосіб підняти собі та своїм близьким настрій;

  • і привід провести час разом із сім'єю;

  • і можливість скуштувати нові, незвідані раніше види солодощів;

  • і нагода придбати найулюбленіші смаколики за найкращою ціною.

Якою б не була ваша власна причина для святкування Дня шоколадних цукерок – просто дозвольте собі в цей день отримати насолоду від найпоширенішого різновиду кондитерських виробів – цукерок. Ви гарантовано отримаєте низку приємних спогадів!

Де купити якісні солодощі до міжнародного дня цукерок?

Якщо ви шукаєте до Дня солодощів якісні солодощі, виготовлені з натуральних інгредієнтів за помірну ціну – перегляньте асортимент бренду “Пригощайся”. Ви можете зробити замовлення на нашому сайті або завітати до нашого магазину персонально.


Також, перед покупкою, ви можете дізнатися більше про традиційні солодощі народів світу – можливо, ви отримаєте декілька корисних ідей щодо подарунків на День цукерок.